40 vragen aan... Silke Vanherrewege

 1. Hoe oud ben je? 31jaar

 2. Waar woon je? Oostende

 3. Wat is je sterrenbeeld? Vissen... en bij de Oosterse een tijger

 4. Hoe lang ben je? 1,70m

 5. Wat is de kleur van je ogen? Daar mag je es diep in kijken! Maar voor diegenen die dat niet aandurven: blauw.

 6. Wat is de kleur van je haar? Blond, en neen, niet met een uitgroei van 10cm dus ik kan ook hard lachen met domme blondjes-moppen ::rofl::

 7. Heb je broers en zussen? 1 broer, 35j, Stephan... en ja sorry, niet meer vrij. En trouwens, is bijlange zo charmant niet als zijn zus!

 8. Ben je verliefd, verloofd of getrouwd? 3x neen

 9. Heb je kinderen? ja, 1 mega-zoon van 9 jaar, die door het leven gaat als Arne, 40 kg charmes dus opgelet ouders, laat uw dochters niet te dicht komen! ;)

 10. Hoe verdien je de kost? Politieagente

 11. Welke hobby's heb je? Euh... pv's maken? NOT!! ::rofl:: Ik schilder, en af en toe ga ik tennissen en zwemmen. Verder hou ik wel van een goeie film (SF, aktie, avontuur,e.d.) en dit zowel in de bioscoop als lekker gezellig thuis onder een dekentje... WOW, klinkt misschien saai voor velen maar ik geniet van zo'n gezelligheid.

 12. Wat is je favoriete eten? Moeilijke vraag: ik hou zowel van de simpele goeie keuken als van de wat meer 'ongewone' keuken met niet alledaagse ingrediŰnten, maar geef me aub geen ingewanden of trek een schort aan want die menu belandt vast en zeker op uw schoot! Zelf hou ik me ook graag in de keuken bezig.

 13. Wat is je favoriete drankje? Een goed glas rode wijn gaat er altijd in... en liefst in gezelschap dat over meer kan praten dan het laatste nieuwe modekleur. Niet dat ik niet graag modieus gekleed ga, maar de wereld loopt al vol 'hollow persons' zodat ik ze niet naast me op de bank hoef...

 14. Wat is je favoriete kleur? Zwart combineert altijd goed met een modekleurtje (Euh, okÚ, val nu door de mand zeker?)

 15. Wat is je favoriete cijfer? 2, hoef daar geen uitleg bij te geven denk ik.

 16. Wat is je favoriete boek? In het koude ochtendlicht van Manda Scott. Keigoeie thriller!

 17. Wat is je favoriete muziek? Hangt van de gelegenheid af... en mijn favoriete cijfer ;)

 18. Wat is je favoriete film? Silence of the lambs vind ik nog steeds een hele goeie. De meeste films met Sean Connery, Morgan Freeman en consoorten... zolang ze me BLIJVEN boeien en een indruk nalaten!

 19. Wat is je favoriete dier? De combinatie tussen een hond, een kat en een aap: en dat vind je terug in een Sphynxs-kat!

 20. Wat is je favoriete vakantieland? Waar de zon schijnt! Als ik op reis ga hoef ik niet altijd persÚ volgegoten te worden met cultuur, dat mag natuurlijk wel es maar mij gaat er gewoon om te kunnen relaxen en waar of hoe ik dat doe speelt niet zo'n grote rol.

 21. Wat is je favoriete stad? Sta wel open voor meerdere: Brugge, Antwerpen, Amsterdam,... en niet lachen: Alkmaar!

 22. Wat is je favoriete geurtje? Burberry's, Eternity,en mijn laatste: Gaultier2

 23. Wat is je favoriete uitspraak? "Komt wel goed"

 24. Wat is je favoriete televisieprogramma? Naast OBERON: De slimste mens, CSI(Miami), Ellen (draaien ze hier jammer genoeg nog niet, maar is hilarische talkshow van WB (Warners) die toch wel dringend moet aangekocht worden door een slimme zender (HINT!)

 25. Wat is je favoriete kledij? Als het maar goed zit en ik me er ook goed in voel: afhankelijk waar ik heen moet: een jeans en strak shirt of 'weekend fit' met boots. Niet te stijf en niet te 'dyke'... maar een rok heb ik niet hangen dus in dat opzicht was OBERON een hel, vooral zonder slipje!

 26. Wat lust je absoluut niet? Ingewanden dus!

 27. Wat is je beste eigenschap? positief ingesteld, sociaal, integer,...

 28. Wat is je slechtste eigenschap? Soms blijf ik te lang geloven in iets, soms 'vlucht' ik (maar dan meestal als men mij 'verstikt' of toch probeert dan)

 29. Waar kan je niet tegen? Liegen, twijfelen, manipuleren.

 30. In welke tijd(speriode) zou je het liefst leven? Ik zou wel door Scotty 'opgebeamd' willen worden maar hou wel van mijn leventje in het hier en nu.

 31. Wat is je meest favoriete historische figuur? Zonder twijfel: Colombus (cfr. iedereen kan iets ontdekken: het gaat erom wie het als eerste doet!) Wat een lef moet je gehad hebben om het onbekende te gaan opzoeken...

 32. Wat is je grootste wens? Dat Arne het nog beter zal hebben dan ik, maar das ieders moeders wens vermoed ik.

 33. Wat doe je in het weekend? Zoveel mogelijk genieten: es gaan eten, filmke zien, strandwandeling doen, optrekken met maten, shoppen... Probeer zoveel mogelijk huishoudelijke klussen in de week te verzetten zodat het dan niet zoveel hoeft

 34. Wat is het beste gevoel ter wereld? Voelen dat de persoon die je graag ziet jou net zo graag ziet.

 35. Wat is het slechtste gevoel ter wereld? vice versa...

 36. Waar ben je bang voor? Verstikt worden, figuurlijk dan, want zo zou ik mezelf niet zijn en wat ben je dan waard?

 37. Wie bewonder je? Mensen met persoonlijkheid... in welke tak dan ook: zolang ze geloven in zichzelf en wat ze doen ::ok::

 38. Wat vind je van Polen? Mijn ervaring: Mooie natuur, arme bevolking, en heeeeeeeel slecht eten.

 39. Wat/wie zou je kunnen missen als kiespijn? schulden (financieel en emotioneel)

 40. Welke vraag zijn we vergeten te stellen? Hoeveel geld er op mijn bankrekening staat?