Overzicht

 

In onderstaand overzicht kan je zien wie tegen wie heeft geduelleerd. De linker duellist is de winnaar van het duel, de rechter duellist de verliezer.

Wie dueleerde met wie?

Winnaar van Duel
vs.
Verliezer van Duel
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

&


&

   
Finale Duels: Zie >>>HIER<<<.
       
                   

Afwijkende Duels

In sommige aflevering gaat een Duel anders dan normaal. Hier kan je alles lezen over deze duels.
Aflevering 6
Doordat de armen in opstand kwamen, zag het duel er iets anders uit dan normaal. Maar liefst 8 kandidaten moesten dueleren, op leven en dood!

Winnaarvs.
VerliezerFinale Duels

In aflevering 12 waren er maar liefst 3 duels. Hieronder vindt je ze allemaal.
Duel I Het Duel tegen de Zwarte Ridder

Olivier werd uitgekozen door de zwarte ridder, en moest dueleren. Zwaardvechten moest hij proberen de roos doormidden te slaan, die op de helm van de zwarte ridder was bevestigd. Maar het was de zwarte ridder die de roos van Olivier doorhakte; Olivier moest Oberon verlaten en zwarte ridder DOLF kreeg een tweede kans.
Winnaar

vs.

Verliezer

Duel II Welke twee edelen strijden in dé finale van Oberon, en welke twee gaan naar huis?

Er waren nog 4 edelen over, echter mochten er maar twee door naar dé finale. Omdat Dolf het laatste duel had gewonnen, mocht hij als eerste z'n bondgenoot uitkiezen; Andreas. De twee bondgenootschappen moesten nu in een uitputtend duel uitvechten welke twee de finalisten zouden worden van Oberon. De Mannen of de Vrouwen; wordt het een Koning of toch een Koningin?
Winnaarsvs.
VerliezersDuel III Wie wordt de koning van Oberon?

En toen waren er nog twee; Andreas & Dolf. Één van hen wordt de nieuwe koning van Oberon. Alle ex-kandidaten (die niet aan de noodklok trokken) beslissen mee. Het spelletje 'Jenga' moest alles bepalen, één voor één moesten de finalisten een blokje uit de toren trekken en bovenop leggen. Na vier beurten moeten ze een ex-kandidaat aanwijzen, om een blokje uit de toren te trekken. Na vele zenuwslopende minuten, is het Silke die tijdens de beurt van Dolf de toren omduwt. Na weken heeft Oberon een nieuwe koning: Andreas!
Winnaar

vs.

Verliezer